Teräväpiirtopokkari

Teräväpiirtopokkari Sonyltä

Full HD-videokuvaa ja 12 megapikselin kuvia näppärästi

Sony MHS-TS20K on taskukoon kamera, jolla voi kuvata Full HD (tarkkuus 1920×1080 pikseliä) -videokuvaa sekä 12.8 megapikselin valokuvia. Kamerassa 3 tuuman (7,6 cm) kosketusnäyttö ja helppokäyttöinen valikko. Valokuvia voi tallentaa myös videokuvauksen aikana sitä keskeyttämättä.

Sony MHS-TS20KKamerassa on 1 / 2,5″ Exmor CMOS-kenno, jonka tarkkuus on 12,8 megapikseliä. Vakaimella varustetun objektiivin polttoväli on 5,3 mm, joka vastaa kinokameran 32 mm:n objektiivia, valovoimaltaan f/2,8.

Sonyllä voi kuvata myös 360°-panoraamavideoita sekä -valokuvia mukana tulevan objektiiviadapterin avulla. Lisäksi siinä on Free-style -toiminto, jolla voi kuvata videoita vaaka- tai pystytasossa.

Kameralla voi kuvata melkein neljä tuntia HD-videota (1280 x 720/30p) 8 GB:n laajuiseen sisäiseen
 muistiin. Jatkuva kuvausaika on enimmillään noin 29 minuuttia. Kamera latautuu USB-liittimen avulla samalla kun se on liitettynä tietokoneeseen. Erillisiä kaapeleita tai ohjelmisto-CD-levyjä ei tarvita: sisäinen kuvanjako-ohjelmisto käynnistyy liitettäessä automaattisesti.

Otokset voidaan jakaa vetämällä ja tiputtamalla tiedot sosiaalisiin verkostoihin ja sivuille, kuten YouTube, Facebook ja Flickr. MHS-TS20K:n voi liittää mihin tahansa HD-televisioon hdmi-kaapelin avulla.

Kameran hinta on 259 euroa. Saatavilla on pinkki, hopea ja musta värivaihtoehto.

www.sony.fi